ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

Dari sevi dzirdamu jauniešu forumā!

12751800_1006632496041702_1939976780_oIkviens Alūksnes novada un ar novadu saistīts jaunietis (par jaunieti mēs uzskatām cilvēku VISMAZ līdz 30 gadu vecumam:) 5.martā ir laipni aicināts uz 3.Alūksnes novada jauniešu forumu!

Jauniešu foruma mērķis ir dot iespēju jauniešiem izteikties par viņiem un novadam aktuālām problēmām, un galvenais – meklēt jaunus un interesantus risinājumus, lai KOPĪGI šīs problēmas risinātu. Forums ir viens no jauniešu līdzdalību veicinošiem instrumentiem Alūksnes novadā.

Forumā piedalīsies jaunieši, pašvaldības pārstāvji un eksperti. Runāsim par šādām tēmām:

1. KUR SEVI LIKT? Brīvprātīgais darbs, neformālā izglītība, projekti, informācija, motivācija
2. SADARBOTIES? Jaunieši <–> jaunieši un jaunieši <–> pašvaldība
3. PATS SAVAS ALGAS KALĒJS? Uzņēmējdarbība un nodarbinātība
4. DAŽĀDI JAUNIEŠI.KĀ SADZĪVOT?
5. KĀ SEVI SARGĀT? Drošība un veselība ikdienā,internetā, veselīgs dzīvesveids, reputācija, uzticība dažādām institūcijām

3.Alūksnes novada jauniešu foruma programma

Tikšanās vieta: Alūksnes Mākslas skola (O.Vācieša iela 2, Alūksne) no pulksten 9.30

Lūdzu, piesaki savu dalību laikus, izvēloties kādu no 5 tēmām, par ko vēlētos runāt. Pieteikšanās, rakstot uz e-pastu jauniesi.abjc@gmail.com.

Pirmais Alūksnes novada jauniešu forums notika 2009.gada nogalē, uz otro jaunieši pulcējās 2012.gada novembrī. Savukārt 2014.un 2015.gadā Alūksnes novada Jauniešu konsultatīvā padome kopā ar Alūksnes novada pašvaldību, ABJC un pagastu pārvaldēm un iestādēm pagastu jauniešus aicināja uz mazajiem jauniešu forumiem Liepnā, Pededzē, Veclaicenē un Jaunannā.