ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

Apstiprināts projekts ”escape thru green ”

“Erasmus+” Jaunatnes līdzdalības projektu konkursā, neformālajai jauniešu grupai “10kW radošo citronu” ir apstiprināts projekts ”escape thru green ”, kura ietvaros vēlamies izveidot mobilo izlaušanās istabu. 

Izkļūt no šīs  istabas nevarēs vienkārši, lai to paveiktu būs jāatrisina noslēpumi, mīklas, jautājumi jāveic uzdevumi kas saistīti ar sižeta līniju- “zero waste” un dabas aizsardzību kā arī uzdevumos būs iekļauti jautājumi, kas saistīti ar Eiropas Savienības saikni ar jaunatni. 

Mēs vēlamies radīt īstus brīnumus, lai ieejot šajā istabā jaunieši iegrimst unikālajā atmosfērā un kļūst par šī piedzīvojuma galvenajiem varoņiem. Mūsu mērķis caur šo “escape room” ir iemācīt kā dzīvot zaļāk saudzējot sev apkārtējo vidi. Mobila izlaušanās istaba tāpēc, ka tā tiks uzstādīta dažādās vietās. 

Izlaušanās istabu plānots uzstādīt Alūksnes, Gulbenes un Smiltenes novados. Tiek ieguldīts milzīgs darbs, lai jau decembrī mēs, ar jums varētu tikties Alūksnē un sniegt jums iespēju pārbaudīt savas erudīcijas prasmes mūsu veidotajā izlaušanās istabā.

Neformālā grupa, “10kW radošo citronu”, darbojas Alūksnes bērnu jauniešu centrā (ABJC) jau vienpadsmito gadus, tāpēc izvēlējāmies, lai mūs projekta darbības laikā mūs pārstāv un atbalsta ABJC. 

Esam pārliecināti, ka projekts izdosies teicami, jo no izaicinājumiem nebaidāmies. Esam gatavi iesaistīt katru interesentu projekta darbības norisē.

Finansē Eiropas Savienība. Šī  publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus un viedokli, un ne obligāti Eiropas Savienības, Eiropas Komisijas vai Nacionālās aģentūras (Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras) viedokli, kuras nav atbildīgas par tajā ietvertās informācijas jebkādu izmantošanu.