ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

Otrā elpa mākoņos

Projektu un iniciatīvu darbnīcas “10 kW radošo citronu” jaunieši realizējuši projektu “Otrā elpa mākoņos”, kuru “Alūksnes novada jauniešu iniciatīvu projektu konkursa 2022” ietvaros finansiāli atbalstīja Alūksnes novada pašvaldība.

Projekta ietvaros “10 kW radošo citronu” jaunieši apmeklēja Valmieras jauniešu māju un Gaujas stāvo krastu sajūtu parku, lai atgūtu mentālo stabilitāti pēc Covid-19 pandēmijas un gūtu iedvesmu turpmāko ideju īstenošanai.

Tikšanās laikā Valmieras jauniešu mājā uzzinājām, par Valmieras jauniešu aktivitātēm, pasākumu  “ALL night 90’s”, apskatījām foto izstādi jauniešu mājas dārzā, organizējām saliedēšanās aktivitātes un pat uzdziedājām karaoki.

Tikšanās noslēgumā aicinājām Valmieras jauniešus apciemot Alūksnes jauniešu centru- augustā, kad ABJC  organizēsim aktivitātes sākumskolas bērniem vai arī  septembrī, kad būsim uzsākuši jauno mācību gadu.

Daudzi no mums, realizējot projektu, iemācījās pārvarēt bailes no augstuma un saprata, ka, ja ir izvirzīts mērķis uz to ir jādodas, neskatoties uz dažādiem šķēršļiem. Uzskatām, ka esam sasnieguši projekta mērķi- uzlabot jauniešu emocionālo labsajūtu un garīgo veselību.