ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

IZEJ IELĀS 18.-20.martā

Vai esi izgājis pastaigā, lai vienkārši iepazītu un izpētītu Alūksnes ielas? Neesi bijis? Tad varbūt nedēļas nogalē no 18. līdz 20.martam izej ielās, lai ne tikai tās izpētītu, bet arī jauki pavadītu laiku un piedalītos fotoorientēšanās spēlē!😎
Aicinām piedalīties šajā spēlē individuāli vai komandā, bet brīdinām, ka šī spēle nedaudz atšķirsies no citām jau zināmām Actionbound spēlēm. Šoreiz, lai orientētos, nepalīdzēs bultiņa, bet jums jāpaļaujas uz savām zināšanām, atpazīstot attēlā redzamo ielu. Kopā esam atlasījuši 10 Alūksnes ielu fotogrāfijas senāk/mūsdienās/naktī. Jums jāatrod un jādodas uzņemt fotogrāfijas uz maksimāli vairākām ielām, ko atpazīstat, jūsu izvēlētā secībā. Ja arī nevēlaties doties uz visām vietām vai kādu nevarat atrast, jūs tā pat varat iesniegt rezultātus, beidzot spēli ātrāk.
Spēles kods būs aktīvs no 18. līdz 20.martam!
Visi dalībnieki, kas būs iesnieguši rezultātus piedalīsies pārsteiguma balvas izlozē😊
Kā spēlēt? Actionbound aplikācijā skenē spēles kodu no afišas, piekrīti spēles noteikumiem, iepazīsties ar pamācību un dodies ielās! Starts no jebkuras vietas pilsētā, jo vari pats sākt ar objektu vistuvāk atrašanās vietai.