ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

Vasara ABJC

☀️Aizvadīta vēl viena saulaina, aktīva un radoša vasaras nedēļa ABJC aktivitātēs.
🏃🏼‍♀️Visas nedēļas garumā notika vasaras interešu aktivitāte “Sportosim Pilssalā” , kurā ikviens dalībnieks varēja iegūt pieredzi dažādās sporta aktivitātēs, kā 60 metru sprints, tautas bumba, pieneņbols, šautriņu mešana, basketbola metieni un vēl citās. Bērni pavadīja laiku svaigā gaisā, esot kopā ar draugiem un veicot sportiskus vingrinājumus, kā arī viņu sejās bija redzams prieks un gandarījums par paveikto. Aktivitāte norisinājusies ar Alūksnes novada pašvaldības Izglītības pārvaldes finansiālu atbalstu.
🐶Nedēļas otrā pusē notika “Valsts robežsardzes kinologu paraugdemonstrējumi ”. Jauniešiem bija iespēja redzēt kā strādā kinologi un robežsargi, kā arī dzirdēt viņu pieredzi par šo darbu un, protams, satikties ar dienesta suņiem.
Liels paldies Valsts robežsardzes Viļakas pārvaldes darbiniekiem par atsaucību!
‼️ATGĀDINĀJUMS VECĀKIEM:
Saprotam, ka vasaras karstums un atvaļinājumu laika sajūtas dara savu, taču lūdzam būt atbildīgiem un gadījumā, ja jūsu bērns ir pieteikts, bet neapmeklēs kādu no ABJC vasaras aktivitātēm, noteikti par to laicīgi paziņojiet mums! Pretējā gadījumā tiek liegta iespēja aktivitātē piedalīties kādam citam bērnam, kurš ir “rezervistos” un, ņemot vērā ierobežoto dalībnieku skaitu, tādu ir daudz!‼️
Tiekamies turpmākajās aktivitātēs! 🌻