ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

ABJC vasara turpinās!

Aizvadītā nedēļa, lai gan bija karsta, tomēr atkal tika pavadīta ļoti aktīvi ABJC vasaras aktivitātes. 🤩
 
✨ Maģiskās ilustrācijas darbnīcā dalībnieki izmēģināja dažādus veidus kā attīstīt savu radošo domāšanu un izveidot maģijas pilnas ilustrācijas. Dalībnieki apguva svarīgākos ilustrāciju izveides soļus, atrada veidus kā atdzīvināt dažādas formas, izzināja, kā attēlot emocijas zīmējumā, aizpildīt lielos laukums un izmantot līniju. Darbnīcas noslēgumā, izmantojot iegūtās zināšanas, katrs no dalībniekiem izveidoja savu maģisko ilustrāciju ar interesantiem stāstiem, tēliem un krāsām.
Aktivitāte norisinājusies ar Alūksnes novada pašvaldības Izglītības pārvaldes finansiālu atbalstu.
💥 Meitenes aktivitātē “NO standing, ONLY dancing” kārtīgi izkustējušās deju ritmos un apguvušas jaunus soļus, kā arī radoši izpaudušās, izdejojot sevis iniciētas dejas.
🚴‍♂️ Vasaras interešu izglītības programmā “Velo pulciņš” bērni un jaunieši apguvuši tik nozīmīgos ceļu satiksmes drošības noteikumus, veiksmīgi izbraukuši šķēršļu trasi, sagatavojoties dažādiem apstākļiem uz ceļa un ārpus.
🤸‍♂️ Un, protams, vēl joprojām aktīvi sportojam pilssalā, kur, par spīti karstajiem laikapstākļiem, jūtams nebeidzams bērnu prieks un sportiskais gars.
Lustīgus un veselīgus Līgo svētkus! 🌿🌼