ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

ABJC vasara sākusies jaudīgi!

Vasaras pirmās nedēļas ir aizvadītas jaudīgi!🤩 Šī gada vasarā bērniem un jauniešiem tiek piedāvātas gan ierastas, gan vēl nebijušas aktivitātes.
🌱“Pārveido – Izveido” Upcycling dizaina darbnīcā dalībniekiem bija iespēja izgatavot auskarus no finiera atgriezumiem, papīru no jau izmantota un nederīga papīra, uzzināt, kāpēc ir svarīgi, izmantot un novērtēt to, kas mums jau ir, lieki netērējot resursus un saudzējot vidi. Neparedzamo un slikto laikapstākļu dēļ, vienu no darbnīcas dienām nācās pārcelt dienu vēlāk, bet dalībniekus tas netraucēja ļauties radošajai plūsmai un radīt unikālus auskarus, interesantu papīru un krāšņas piespraudes.
🛹Skeitborda flat-trick meistarklasē kopā ar Rīgas skeitborda skolas treneri jaunieši apguvuši skeitbordošanas pamatus un pāris interesantus trikus.
🔦Aktivitātē “Piedzīvojumu meklētāji 2021 – āra dzīves un izdzīvošanas pamati mūsdienās” bērni un jaunieši ieguvuši izdzīvošanai un āra dzīvei noderīgas prasmes, iepazinuši dažāda veida inventāru, ko senāk izmantojuši karavīri.
⚽️Ikgadējā un gaidītā vasaras interešu aktivitāte “Sportosim pilssalā” arī šogad sniedz bērniem un jauniešiem pavadīt laiku, iepazīstot dažādus sporta veidus gan tradicionālus, gan netradicionālus, spēlējot spēles un aktīvi komunicējot.
Paldies dalībniekiem un vecākiem par sapratni, labajiem vārdiem, atsaucību un atbildīgo attieksmi pret ierobežojumiem.
Tiekamies turpmākajās aktivitātēs! ☀