ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

Kā pavadīt laiku ar draugiem tiešsaistē?

Pāris ieteikumi Tev, kā pavadīt laiku ar draugiem tiešsaistē mājsēdes laikā:

  1. Vienojieties par spēļošanas vakaru platformā www.backyard.co – tajā varēsiet redzēt un dzirdēt viens otru vienlaicīgi spēlējot platformā pieejamās spēles vai vienkārši skatīties youtube video. Platformā pieejamās spēles ir līdzīgas dažām populārām galda un ballīšu spēlēm (Camp Werewolf (līdzīgs “Mafijai”); Doodles (līdzīgs scribbl vai pictionary); Wordplay (līdzīgi Cards against humanity) u.c.).
  2. Izveidojiet draugu starpā google sheets anketu ar tēmu “Most likely to…” (varat aizņemties jautājumus no interneta resursiem vai izdomāt paši), aizpildiet anketu un apspriediet (smejieties) rezultātus zoom vai google meet (neierobežotu laiku) video čatā.
  3. Pavisam vienkārša lieta, ko darīt, spēlēt tiešsaistē spēli “Kas?Kur?Kad?Ar ko?Ko darīja?” adresē www.kakuka.lv, paralēli pieslēdzoties video čatam zoom, google meet vai citur.
  4. Tiekaties viesistabā/skolā/mājā/kafejnīcā platformā www.gather.town – video čata opcija, kurā varēsiet pārvietoties un dalīties grupās, lai parunātu privāti vai iespējams uzspēlētu kādu pašu izdomātu spēli.