ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

Brančs ar jauniešiem 2020

Nodibinājums “Alūksnes un Apes novada fonds” sadarbībā ar Alūksnes Bērnu un jauniešu centru realizē PuMPuRs projektu “NEnegatīvs”.

Aizvadīts pirmais projekta pasākums iedvesmas pēcpusdiena “Brančs ar jauniešiem”. Šāda veida pasākums ir arī tradīcija Alūksnes novadā, kurā atskatamies uz jauniešu paveiktajiem darbiem vasarā. Šī bija pieredzes stāstu pēcpusdiena, kur jaunieši dalījās ar citiem jauniešiem par saviem vasaras piedzīvojumiem un īstenotajām jauniešu aktivitātēm Alūksnes novadā, rosinot jauniešu iepazīšanos, dalīšanos ar pozitīvo un labajiem darbiem, iedvesmojot ārpus skolas laika aktivitātēm arī mācību gada laikā un parādot to, ka mūsu līdzdalība, motivācija ir atkarīga no mums pašiem, kā arī iepazināmies ar turpmākajām projekta aktivitātēm un AANF.

Projektu “NEnegatīvs” realizē nodibinājums “Alūksnes un Apes novada fonds” sadarbībā ar Alūksnes Bērnu un jauniešu centru, Alūksnes novada vidusskolu un Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāziju.

Šo jaunatnes iniciatīvas projektu pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.3.4.0/16/l/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS).

 

Foto ieskats pasākumā ŠEIT