ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

Redz,kur Alūksne!

Sveiciens visiem skolēniem pēdējā skolas dienā! Šis laiks ir bijis gan izaicinošs, gan bagāts ar jaunām iespējām, tomēr lai arī pēdējais zvans nav tāds kā ierasts vēlamies visiem skolēniem sniegt iespēju piedzīvot citādāku šo dienu un nedēļas nogali! Aicinām Jūs piedalīties pastaigā ar uzdevumiem (ar orientēšanās elementiem) “Redz,kur Alūksne!”.

Šajā spēlē vari piedalīties sākot ar šodienu (piektdiena, 29.maijs) līdz pat pirmdienai SEV ĒRTĀ LAIKĀ. Arī pēc šī laika spēle būs pieejama, bet bez iespējas pretendēt uz balvām.
Uztver to kā atpūtu un izklaidi, bet zini arī to, ka labākajiem un aktīvākajiem dalībniekiem būs iespēja tikt pie balvām no Alūksnes novada pašvaldības, Alūksnes tūrisma informācijas centra, Eurodesk Latvija un Alūksnes Bērnu un jauniešu centra.

INFO:
Pastaiga var aizņemt ap 2 stundām un maršruts ir aptuveni 8km garš.
Pastaiga paredzēta komandām līdz 4 cilvēkiem, bet vari doties arī viens.
Kaut gan spēli vari sākt no kuras vietas vēlies, tomēr ņem vērā, ka starta punkts atrodas bānīša stacijas apkaimē, spēle laiku sāks uzņemt no brīža kā uzspiedīsi “start bound”.
Par ceļu satiksmes noteikumu un COVID-19 ierobežojumu ievērošanu esi atbildīgs tu pats!

Labākie tiks noskaidroti pirmdien, kad visi interesenti būs pabeiguši spēli, ņemot vērā gan iegūto punktu skaitu, gan pastaigā pavadīto laiku, tāpēc ņem vērā, ka aplikācijas publicētais rezultāts var nebūt galīgais, jo visi vēl nebūs paspējuši piedalīties.

Esi aktīvs savos soc.tīklos un dalies ar spēles gaitu, kā arī uzdevumu izpildi, jo tev būs iespēja iegūt veicināšanas balvu, lieto mirkļbirkas #aluksne #aluksnei100 #visitaluksne #AlūksnesMuzejs #AlūksnesMuižasparks #banitis #atklaj un, protams, priecāsimies, ja atzīmēsi arī ABJC (instagram:@pa_galms; facebook:@pagalmsaluksne).

Paldies Alūksnes novada pašvaldībai, Alūksnes tūrisma informācijas centram, Alūksnes muzejam, Eurodesk Latvija.

Īsa spēles pamācība zemāk:

1.Lejupielādē aplikāciju “Actionbound”.
Meklē to:
▪️Google Play – https://play.google.com/store/apps/details
▪️App Store – https://apps.apple.com/us/app/actionbound/id582660833

2.Spied “FIND BOUND” un meklētājā ieraksti “Pagalms” vai “Alūksne” un izvēlies spēli “Redz,kur Alūksne!”.

3.Spied “Start bound”, kad esi gatavs sākt. Kaut gan spēli vari sākt no kuras vietas vēlies, tomēr ņem vērā, ka starta punkts atrodas bānīša stacijas apkaimē, spēle laiku sāks uzņemt no brīža kā uzspiedīsi “start bound”. Maršruts ir aptuveni 8km garš, bet tu vari ieplānot arī mazāk.

4.Pievieno komandas nosaukumu, kas vari būt tu pats vai kopā ar kādu ģimenes locekli. Ieteikums, katram komandas biedram jābūt citam vārdam, kā arī, ja dosies viens tev tik un tā būs jāievada divi vārdi, bet vari ievadīt, piemēram, Jānis un Jānis2. Jums visiem jāpiekrīt spēles noteikumiem “we agree”.

5.Lai pievienotu foto/video, tev vispirms jānospiež “Add” vai “Camera” un tikai tad spied “Finish”. Daudzus attēlus varēsi pievienot no savas galerijas, tas nozīmē, ka spēles laikā tev būs jāaizver aplikācija un jāatver kamera.

6.Pabeidzot spēli, spied “Start upload”, lai augšupielādētu savus uzņemtos foto un video, tam tev būs nepieciešams internets.