ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

IEDVESMOJOŠAIS JAUNIETIS ALŪKSNES NOVADĀ 2018

PAGARINĀM JAUNIEŠU PIETEIKŠANU GODINĀŠANAS KONKURSAM “IEDVESMOJOŠAIS JAUNIETIS ALŪKSNES NOVADĀ” 2018 līdz 26.10.2018. plkst. 17.00

Atgādinām, ka

Tuvojoties Latvijas simtgadei, Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs, sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldības Kultūras un sporta nodaļu un Izglītības pārvaldi, vēlas godināt mūsu novada iedvesmojošos jauniešus un sabiedriski aktīvās jauniešu grupas, kas ir aktīvi, uzņēmīgi, iesaistās sabiedriskajos procesos un līdzdarbojas.Iedvesmojošais jaunietis

Katrs paldies dod stimulu censties vairāk, tāpēc teiksim paldies un atzinīgi novērtēsim mūsu jauniešus, gan jauniešu godināšanas pasākumā “Iedvesmojošais jaunietis Alūksnes novadā” 9. novembrī, gan arī ikdienā!

Aicinām pieteikt jauniešus un jauniešu grupas, pastāstot par viņiem un viņu darbiem, aizpildot pieteikuma anketu un iesniedzot to līdz 26.10.18. plkst. 17.00.

Aizpildīt anketu iespējams internetā (šeit).

Datorā aizpildītu anketu iespējams sūtīt uz epastu: jauniesi.abjc@gmail.com,  vai arī anketu iespējams iesniegt personīgi MJIC “PaGALMS” Dārza ielā 8a, Alūksnē.

Vairāk informācijas konkursa nolikumā:

Konkursa nolikums

1.pielikums_Pieteikuma anketa

Kontaktpersona: ABJC jaunatnes lietu speciāliste Una Tomiņa

Tel.29435392, epasts: una.tomina@aluksne.lv