ABJC

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs

Iet uz
ABJC

Jaunieši novadā

Iet uz
ABJC

Kas ir brīvprātīgais darbs?

Iet uz

Jauniešu iniciatīvu projektu konkursa dalībnieces pieredze

No 2. līdz 5.jūlijam Alūksnes Bērnu un jauniešu centrā, Jauniešu iniciatīvu projekta ietvaros, kuru finansēja Alūksnes novada pašvaldība notika dienas aktivitāte “No standing, ONLY dancing”. Aktivitātē piedalījās 15 bērni vecumā no 11 līdz 15 gadiem. Šo deju aktivitāti pasniedza Anita Lielmane. Anita ir deju skolotāja, pasniedzēja, horeogrāfe no Valmieras. Viņa ikdienā pasniedz deju nodarbības Valmieras JV Dance Company.JIP 1 - Copy

Šajās četrās dienās visi kopā dalībnieki apguva horeogrāfijas dažādos deju stilos. Bija arī fiziskas aktivitātes treniņi, lai attīstītu un uzlabotu savu fizisko stāvokli.

Anita bija ļoti jauka un atsaucīga, tāpēc katrs nāca uz treniņiem ar prieku. Visiem dalībniekiem ļoti patika. Protams, katram kāda kustība dažkārt sagādāja grūtības, bet Anita vienmēr bija gatava palīdzēt un neviens nepadevās pie grūtībām, bet gan kārtīgi iemācījās un dejoja tālāk.

Šīs četras dienas man spilgti paliks atmiņā, jo man tā bija jauna pieredze rakstot projektu. Es ieteiktu ikvienam ko šādu pamēģināt! Man bija iespēja pašai sajusties kā organizatorei, kas, manuprāt, ir interesanti. Cerams nākamgad būs iespēja ko līdzīgu atkārtot, noorganizēt!

Projekta “No standing, ONLY dancing” vadītāja Elvita Keita Ķikute